СООПШТЕНИЕ

Почитувани студенти и професори,
Ве покануваме и Вие да присуствувате на свечената манифестација за доделување на дипломите на студентите кои магистрирале или дипломирале во периодот април 2018 до април 2019, која ќе се одржи на 31 мај 2019 година со почеток во 11ч. во Амфитеатар на Градежен факултет-Скопје.