Uncategorized

Стипендии за летна школа во Германија

Во периодот од (18.06.2018-29.06.2018) во Ахен, Германија ќе се одржи летна школа со наслов: Structural Engineering of Industrial Facilities . За повеќе информации обратете се на  SummerSchool@academy.rwth-aachen.de, или локално на dumova@gf.ukim.edu.mk.

By Hristijan Dimov | Uncategorized
DETAIL

Објавување на завршната сметка за 2016та на Градежен факултет

Јавно објавување на завршната сметка за 2016та на Градежен факултет – Скопје линк – 603 линк – 785 линк – 788

By Hristijan Dimov | Uncategorized
DETAIL

Повик за последипломски студии за 2018 во САД.

Линкот до писмото може да го погледнете тука.

By Hristijan Dimov | Uncategorized
DETAIL

Трет уписен рок за уписи на прв циклус 2017-2018

Во тек е пријавувањето (online на www.upisi.ukim.mk) за третиот рок на прв циклус на студии на студиските програми на Градежен факултет – Скопје. Бројот на слободни места е прикажан во следната табела: Студиска програма Државна квота Кофинансирање Вонредни студенти Вкупно Градежништво 35 59 0 94 Геодезија 1 17 0 18 Геотехника 34 15 0 49 Пријавувањето […]

By Hristijan Dimov | Uncategorized
DETAIL

Конкурс за запишување на студенти на втор циклус на УКИМ во учебната 2017-2018

Објавен е конкурс за запишување на студенти на втор циклус на УКИМ во учебната 2017-2018 Линк до конкурсот

By Hristijan Dimov | Uncategorized
DETAIL
May
27

Visiting Our Campus

who loves or pursues or desires lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit sed do eiusmod.

By gradezen | Uncategorized
DETAIL