Одбрана на магистерска, Илија Илоски

graduationjpgforblog-e1491827091431
одбрана на магистерска

Start

29.05.2024 - 10:00 am

End

Address

Салата за состаноци при Градежен факултет во Скопје   View map

УНИВЕРЗИТЕТ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ’’

ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Втор циклус на студии

СООПШТЕНИЕ

 

На ден 29.05.2024. (среда) со почеток во 10.00 часот во салата за состаноци при Градежен факултет во Скопје, кандидатот Илија Илоски дипл.град.инж.

јавно ќе ја брани магистерската работа под  наслов:

 

 

 

,, Примена на арматура од не’рѓосувачки челик во бетонски конструкции

 

 

MORE DETAIL